Rijbewijs halen in Groningen doe je bij 1-2GO

Wil je je rijbewijs halen in Groningen? 1-2GO biedt je voor een eerlijke prijs rijlessen, een pakket dat bij je past én je eigen instructeur!

Je rijbewijs halen in Groningen op jouw manier

Bij het volgen van rijles is het belangrijk dat je je prettig voelt in de auto. Bij 1-2GO gaat dat gemakkelijk: je volgt alle lessen bij dezelfde instructeur, die je in lessen van 50 minuten lang klaarstoomt om je rijbewijs te halen in Groningen.

Flexibel je rijbewijs halen in Groningen

1-2GO biedt pakketten aan voor iedereen. Zo kun je bij ons een compleet pakket aanschaffen, maar ook een paar lessen om je kennis weer naar boven te halen. Je rijbewijs halen in Groningen gaat zo helemaal op jouw manier. Wil jij ontdekken hoe je rijbewijs halen in Groningen bij 1-2GO in z’n werk gaat? Volg een gratis proefles bij ons door het formulier in te vullen en leer 1-2GO beter kennen!

Vraag direct een gratis proefles aan!

Contact Formulier Landingspagina

Pakketten

1-2GO Basic

919
  • 20 rijlessen
  • Praktijkexamen

1-2GO Basic Plus

1239
  • 30 rijlessen
  • Praktijkexamen

Fabian Hoogvorst

Marcel geeft op een goede, duidelijke en rustige manier rijles. Net zo belangrijk; het is ook nog eens gezellig in de auto! Ik heb geen moment tegen de lessen opgezien, ook niet als het even wat moeilijker was. Marcel, bedankt!