Rijles en ADHD in Groningen?

Rijles en ADHD in Groningen een lastige combinatie? 1-2GO weet hoe we je verder kunnen helpen op een manier die bij jou past.

Rijles en ADHD in Groningen: volg rijlessen op maat

1-2GO is gespecialiseerd in het aanbieden van rijlessen die passen bij de persoonlijke omstandigheden van leerlingen. Ook als je faalangstig bent, ADHD hebt of een autismespectrumstoornis kun je bij ons terecht. Je krijgt dan rijles die aansluit bij jouw behoeftes en bij de combinatie rijlessen en ADHD in Groningen.

Voordelen rijles en ADHD in Groningen

1-2GO neemt de tijd voor je. Zo heb je de tijd om je te concentreren en je de nieuwe vaardigheden aan te leren. Je eigen instructeur informeert je graag over pakketten die bij je passen bij rijlessen en ADHD in Groningen.

Rijles en ADHD in Groningen: 1-2GO speelt in op hoe jij je rijlessen het beste kunt volgen. Volg een gratis proefles om onze werkwijze te leren kennen!

Vraag direct een gratis proefles aan!

Contact Formulier Landingspagina

Pakketten

1-2GO Basic

919
  • 20 rijlessen
  • Praktijkexamen

1-2GO Basic Plus

1239
  • 30 rijlessen
  • Praktijkexamen

Fabian Hoogvorst

Marcel geeft op een goede, duidelijke en rustige manier rijles. Net zo belangrijk; het is ook nog eens gezellig in de auto! Ik heb geen moment tegen de lessen opgezien, ook niet als het even wat moeilijker was. Marcel, bedankt!