Rijles in Groningen

Wil jij rijles in Groningen volgen? 1-2GO biedt je pakketten op maat en rijlessen in Groningen van je eigen instructeur. Vraag een gratis proefles aan!

Rijles in Groningen bij 1-2GO

Rijlessen in Groningen volg je voordelig bij 1-2GO. De pakketten op maat passen bij iedereen, of je nu aan het begin van je rijlescarrière staat of al eerder gelest hebt. Rijles in Groningen volg je bij je eigen instructeur: zo leer je op een vertrouwde en persoonlijke manier rijden.

Neem rijlessen in Groningen

Met een rijles in Groningen kun je al snel starten door een gratis proefles bij 1-2GO aan te vragen. Je stapt dan al snel in de auto en je leert 1-2GO kennen. Met rijlessen in Groningen kun je vervolgens direct beginnen: op naar je rijbewijs.

Zie jij rijlessen in Groningen wel zitten? Ontdek dan rijschool 1-2GO bij een gratis proefles. Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

Vraag direct een gratis proefles aan!

Contact Formulier Landingspagina

Pakketten

1-2GO Basic

919
  • 20 rijlessen
  • Praktijkexamen

1-2GO Basic Plus

1239
  • 30 rijlessen
  • Praktijkexamen

Fabian Hoogvorst

Marcel geeft op een goede, duidelijke en rustige manier rijles. Net zo belangrijk; het is ook nog eens gezellig in de auto! Ik heb geen moment tegen de lessen opgezien, ook niet als het even wat moeilijker was. Marcel, bedankt!